The International Butler Academy

The International Butler Academy

Dobrodošli u svijet stila, elegancije i pristojnosti. Svijet izuzetne usluge. Zakoračite u našu školu za batlere, gdje snovi lete i gdje se njeguje profesionalnost. Ovdje od pojedinaca stvaramo izvanredne profesionalce koji utjelovljuju vrhunac usluge. S našom obukom bez premca i nepokolebljivom predanošću izvrsnosti, ambicioznim batlerima pomažemo da postanu majstori svog zanata. Uronite u transformativno putovanje na kojem je svaki detalj bitan, gdje se isprepliću bonton i preciznost i gdje istinska umjetnost služenja postaje način života. Pripremite se krenuti izvanrednim putem koji će vam otvoriti vrata prestižnim mogućnostima i stvoriti trajno nasljeđe u svijetu batlera. Dobrodošli na mjesto gdje se snovi oplemenjuju i pretvaraju u stvarnost. Dobrodošli u najbolju školu batlera na svijetu. International Butler Academy nagrađena je titulom “Najbolja škola batlera na svijetu” od strane Capital Finance Internationala. CFI-jev program dodjele nagrada prepoznaje pojedince i organizacije koji značajno doprinose konvergenciji gospodarstava i dodaju vrijednost za sve dionicare. TIBA-in centar izvrsnosti proglašen je jedinstvenim u svom području, s nenadmašnom razinom poduke, što je dovelo do jednoglasne odluke ocjenjivačkog povjerenstva da dodijeli nagradu za godine 2019. i 2020. International Butler Academy također je primila Global Award od Corporate Livewire za “Pružatelja specijalističkog obrazovanja i osposobljavanja godine” za 2021., 2022. i 2023./2024.

Naša je ustanova uložila značajno vrijeme i trud u razvoj jedinstvenog kurikuluma, na što smo neizmjerno ponosni. Kao student, imat ćete priliku naučiti zamršenost odgovornosti za širok raspon članova osoblja, kao i imovine kao što su jahte i mlažnjaci. Vaša uloga upravitelja imanja ili kuće također može uključivati preuzimanje dodatnih odgovornosti kao što je šofer, domaćica, majstor, računovođa ili vrtlar. Bez obzira na vaše specifične zadaće, mi ćemo vas opremiti potrebnim znanjem i vještinama da ih obavljate elegantno i staloženo.

U današnjem svijetu batleri i upravitelji kuća moraju dobro poznavati sposobnosti i stručnost svakog člana tima. Naši studenti stječu sveobuhvatno razumijevanje različitih kućanskih zadataka kako bi bili sigurni da mogu učinkovito upravljati svojim osobljem i olakšati besprijekorne operacije. Iznimno smo ponosni što našim studentima pružamo potpuno i sveobuhvatno obrazovanje i uvjereni smo da će vas naša obuka osposobiti za obavljanje svakog kućanskog posla s finoćom i savršenstvom.

Osnivač Gospodin Robert Wennekes Gospodin Robert Wennekes, poznat kao “Najpoznatiji batler na svijetu” i “Ambasador usluge”. G. Wennekes ima nevjerojatno znanje i uvid u uslužnu industriju. Ponekad zadaci idu iznad onoga što bi se smatralo standardnim. U jednom takvom slučaju, gospodin Wennekes proveo je punih šest tjedana u hotelu Qasr Al Sharq u Jeddahu, Saudijska Arabija, gdje je obučavao 300 članova osoblja i pomagao menadžerskom timu u fazi otvaranja ovog zadivljujućeg imanja. Stekao je zvanje profesora hotelskog menadžmenta na Sveučilištu Sanda u Šangaju, u Kini, u listopadu 2016. G. Wennekes bavi se butlingom i privatnom službom više od 43 godine.

Leave a comment