POBJEDA PROTIV LIDERA

U zadnjoj utakmici prvenstva pred domaćom publikom pobjeda 60:51

Košarkaši Kvarnera 2010 pobjedom protiv lidera prvenstva KK Dubrovnika  sa 60:51 zaključili su sezonu pred domaćim gledateljima.
U utakmici bez posebnog naboja prva četvrtina protekla je u izjednačenoj igri. U drugoj četvrtini izgledalo je da će lider iz Dubrovnika  nakon što su gosti poveli 20:15 pokazati zašto će prije završnih utakmica biti prvi na ljestvici, ali domaćin je ubrzo sustigao vodstvo gostiju te se na poluvrijeme otišlo s vodstvom domaćih 29:22.
U drugo poluvrijeme igrači Kvarnera 2010 krenuli su odlučnije. Kada su poveli s 50:31 izgledalo je da je utakmica zaključena, ali tada su gosti počeli sustizali rezultat da bi nešto više od jedne minute prije kraja utakmice došli do 54:51.

Pogotkom za 3 Josipa Naletilića domaćin je prelomio utakmicu te je s još tri pogotka Kvarner 2010 doveo utakmicu do konačnih 60:51.
Trener domaćih dao je priliku svim igračima osim veteranu Siniši Štembergeru kojeg muči ozljeda, a najbolje je priliku iskoristio Matej Kostić s 15 postignutih pogodaka.
Kod gostiju koji su igrali u iščekivanju odlučujućih utakmica za promociju u Premijer ligu bolji od ostalih bio je Kristijan Šutalo sa 17 pogodaka.

Fotografije: VoxMarkt

Leave a comment